Ekosysteemistartti

Autamme käynnistämään digitaalisten todisteiden hyödyntämisen ympärille rakentuvia ekosysteemejä. Tuemme ekosysteemin liiketoimintamallin muodostumista, autamme tietosisältöjen määrittelyissä ja teknologiavalinnoissa.

Ekosysteemistartti tähtää luottamusekosysteemin käynnistämiseen yhdessä mukaan lähtevien toimijoiden kanssa. Toimiva ekosysteemi voidaan rakentaa yhdessä todisteen myöntävien ja niitä hyödyntävien tahojen kanssa. Findynetin ekosysteemistartit tähtäävät yleiskäyttöisten luottamusekosysteemien käynnistämiseen ja tuotantoonviemiseen siten, että mukaan voivat liittyä myöhemmin myös muut  toimijat.

Ekosysteemistartti lyhyesti

  • Kesto osallistujista ja sisällöstä riippuen 3–12 kuukautta. Tuloksina todisteiden myöntäjille ja vastaanottajille peruskyvykkyys todisteiden muodostamiseen ja hyödyntämiseen sekä ensimmäinen versio käynnistyvän ekosysteemin sääntökirjasta.
  • Hinta alkaen 25 000 € per osallistuva organisaatio; osuuskunnan jäsenille 15 000 € (ei sisällä todisteagenttien tai teknisten tukipalvelujen kuluja).

Findynet voi tarjota ekosysteemin tarvitsemat tekniset tukipalvelut. Tarvittaessa tarjoamme myös projektin johtamista, ratkaisun suunnittelun tukea ja ekosysteemin hallinnon ja rakenteiden suunnittelua.

Käynnistä ekosysteemi

Findynet tarjoaa teknistä tukea ja asiantuntijuutta ekosysteemin käynnistämiseen. Voimme avustaa projektin hallinnassa, ratkaisujen suunnittelussa ja ekosysteemin rakenteiden suunnittelussa. Tavoitteenamme on varmistaa yhteisten pelisääntöjen ja yhteentoimivuuden toteutuminen. Ekosysteemin käynnistäminen jaetaan hallitusti eri vaiheisiin, kuten esiselvitys, kokeiluun, pilottivaiheeseen ja tuotantoon vientiin.

Haluatko lisätietoja?

Jos organisaatiossasi on tarve tehostaa prosesseja ja lisätä luottamusta toimintaan digitaalisten todisteiden avulla, autamme mielellämme. Varaa meiltä ilmainen aloituskeskustelu ja mietitään yhdessä miten asiaa kannattaa edistää.

Varaa aika