Digitaalisten todisteiden avulla jaat ja hyödynnät tietoa turvallisesti

Tarjoamme asiantuntijapalveluita sekä teknisiä palveluita auttaaksemme organisaatioita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa digitaalisia todisteita hyödyntämällä. Digitaaliset todisteet mahdollistavat:

  • Turvallisen tavan asioida loppukäyttäjille
  • Mahdollisuuden sujuvoittaa prosesseja, hallita riskejä ja luoda uusia  toimintatapoja

Findynet tukee luottamusekosysteemien muodostumista

Digitaaliset todisteet on toimiva ratkaisu silloin, kun yhden tahon myöntämää todistetta voidaan hyödyntää useiden eri tahojen kanssa asiointiin. Tällöin todisteiden hyödyntäminen voi säästää paljon vaivaa useilta osapuolilta kun integraatioiden rakentamisen sijaan annetaan asiakkaalle mahdollisuus jakaa itseään koskeva tieto haluamilleen tahoille. Todisteita myöntävät ja niitä vastaanottavat tahot muodostavat yhdessä luottamusekosysteemin, joiden rakentamista tuemme tarjoamalla asiantuntijatukea ja teknisiä palveluita.

Asiantuntijatuki

Tekniset palvelut

Digitaalisten todisteiden  hyödyt ovat moninaiset

Todisteen myöntäjälle digitaalinen todiste voi auttaa palvelemaan paremmin asiakkaita ja kumppaneita ja parantamaan asiakaskokemusta. Parhaimmillaan voidaan esimerkiksi korvata vanha paperinen prosessi digitaalisella tai helpottaa todisteen toimittamista luetettavasti oikeaan osoitteeseen.

Todisteen vastaanottajalla voi syntyä merkittäviä etuja väärinkäytösten vähentämisen, prosessin sujuvoittamisen ja integraatiotyön tarpeen vähenemisen myötä.

Haluamme helpottaa asiakkaidemme elämää hyödyntämällä luotettavaa ja vahvistettua tietoa uusin ja asiakaslähtöisin tavoin.

 

Janne Pulkkinen, Chief Innovation Officer | Kela

Findynet osuuskunta

Findynet osuuskunta rakentaa yhteistyössä kotimaista vahvistetun datan luottamusverkostoa

Findynet Osuuskunta on voittoa tavoittelematon julkisen ja yksityisen sektorin laaja yhteistyöorganisaatio, joka kehittää yleiskäyttöistä, yhteistä ja turvallista vahvistetun datan luottamusverkostoa.

Findynet-verkkoa hyödyntämällä yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat jakaa tietojaan yksityisyyttä suojaavalla tavalla tietoja tarvitseville tahoille.

Tutustu toimintaan

Findynet mahdollistaa tulevaisuuden sujuvat asiointipalvelut

Luottamus verkossa rakentuu käyttäjien itsensä hallitseman vahvistetun datan varaan.
Ota yhteyttä ja kysy lisää Findynetin ratkaisuista.

Ota yhteyttä