Jotta voisimme aina asioida sujuvasti ja turvallisesti

Findynet Osuuskunta luo digitaalisen yhteiskunnan tulevaisuutta, jossa ihmiset ja organisaatiot voivat luottaa toisiinsa, sekä asioida vaivattomammin ja huolettomammin. Julkisen ja yksityisen sektorin yhteisen luottamusverkoston myötä voimme kaikki jatkossa asioida sujuvasti ja turvallisesti. Panostamalla yhteistyöhön ja edistyksellisiin ratkaisuihin vastaamme nykyhetken tarpeisiin, sekä edistämme reilumpaa ja tasa-arvoisempaa digitaalista tulevaisuutta.

SUJUVAA LUOTTAMUSTA OVAT RAKENTAMASSA OSUUSKUNNAN JÄSENET

Kehitämme tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja avoimessa yhteistyössä

Lisäämme luottamusta niin ihmisten kuin organisaatioidenkin välille vahvistaen ihmisten ja organisaatioiden oikeutta omiin tietoihinsa; toimintamme on yhteisöllistä ja avointa.

Teemme asioita yhdessä, edistämme toimijoiden välistä yhteistyötä sekä edistämme yhteisiä toimintatapoja, pelisääntöjä ja ratkaisuja.

Toimimme ja viestimme avoimesti, toivotamme eri toimijat tervetulleiksi yhteistyöhön, hyödynnämme ratkaisuissamme avoimia standardeja, määrityksiä ja lähdekoodia sekä jaamme omia tuotoksiamme muiden hyödynnettäväksi.

Findynet Osuuskunnan jäsenenä olet osa edelläkävijöitä

Findynet Osuuskunta edistää yksityisen ja julkisen sektorin yhteistä luottamusverkostoa – jotta voisimme aina asioida sujuvasti ja turvallisesti. Liittymällä jäseneksi organisaatiosi pääsee osallistumaan yhteistyöhön sekä voi vaikuttaa verkoston kehitykseen ja sen tulevaisuuteen.

Liity jäseneksi