Jäsenet

Findynet Osuuskunta on voittoa tavoittelematon, julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöorganisaatio, jonka jäsenet edustavat laajaa kirjoa eri toimialoja, kaikki sitoutuneet parantamaan digitaalista luottamusta ja turvallisuutta yhteiskunnan ja talouden eri osa-alueilla.

Finanssiala ry

Finanssiala ry edustaa Suomessa toimivia pankkeja, henki-, työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöitä sekä rahasto- ja rahoitusyhtiöitä ja arvopaperivälittäjiä.

Kela

Kansaneläkelaitos on valtion laitos, joka hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa eri elämäntilanteissa. Kelan asiakkaita ovat kaikki Suomessa asuvat ja ulkomailla asuvat Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluvat henkilöt.

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Nordealla on noin 10 miljoonaa kotitalousasiakasta ja noin 0,6 miljoonaa yritysasiakasta.

Nixu

Nixu on kyberturvayhtiö, jonka missio on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Yritys auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatiota turvallisesti.

OP Ryhmä

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. OP:lla on Suomessa yli neljä miljoonaa asiakasta, joista vuonna 2016 noin 1,7 miljoonaa on samalla Osuuspankkien omistaja-asiakkaita. OP-ryhmän perustana ovat paikalliset osuuspankit, jotka omistavat ryhmän keskusyhteisön OP Osuuskunnan.

Posti

Posti Group Oyj on suomalainen yhtiö, jonka toimialana on postitoiminta, logistiikka ja taloushallinnon palvelut. Yhtiön omistaa Suomen valtio.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuus ry:n tehtävä on rakentaa teknologiayrityksille edellytyksiä menestyä ja luoda kestävästi arvoa.

Tietoevry

Tietoevry luo digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle. Tietoevry on digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidemme eduksi.

Vastuu Group

Vastuu Group edistää rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja auttaa alalla toimivia yrityksiä lain velvoitteiden hoidossa lisäten näin avoimuutta ja luottamusta osapuolten kesken.

Jäsenemme ovat sitoutuneet parantamaan digitaalista luottamusta ja turvallisuutta yhteiskunnan ja talouden eri osa-alueilla

Jäsenyys Findynet Osuuskunnassa tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden lisätä tunnetuuttaan ja uskottavuuttaan digitaalisen identiteetin alueella ja tarjoaa tilaisuuden olla kehityksen kärjessä avoimen julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön myötä. Lisäksi se tarjoaa alustan verkostoitumiselle, tiedon jakamiselle ja osaamisen kehittämiselle digitaalisen identiteetin alueella, sekä mahdollisuuden vaikuttaa osuuskunnan päätöksentekoon ja tulevaisuuden kehitykseen.

Tutustu tarkemmin toimintaamme

Findynet Osuuskunnan jäsenenä olet osa edelläkävijöitä

Findynet Osuuskunta edistää yksityisen ja julkisen sektorin yhteistä luottamusverkostoa – jotta voisimme aina asioida sujuvasti ja turvallisesti. Liittymällä jäseneksi organisaatiosi pääsee osallistumaan yhteistyöhön sekä voi vaikuttaa verkoston kehitykseen ja sen tulevaisuuteen.

Liity jäseneksi