Findynet Testiverkko julkaistu

Olemme ylpeitä julkistaessamme Findynet Testiverkon – tiekarttamme ensimmäisen merkkipaalun vahvistetun datan kansallisen luottamusverkon rakentamisessa. Digitaaliset todisteet ovat tulevaisuuden luottamusperusteisen liiketoiminnan kulmakivi ja Findynet Testiverkko on täydellinen paikka tutkia ja perehtyä tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksiin.

Loistava kehitysalusta digitaalisille lompakoille ja todisteille

Nyt julkistettu Testiverkko tarjoaa joustavan ja turvallisen alustan digitaalisten todisteiden ympärille rakentuvien käyttötapausten kehittämiseen ja testaamiseen. Digitaalisten lompakoiden palveluntarjoajat voivat hyödyntää sitä lompakkototeutuksen kehittämisen lisäksi myös eri lompakkototeutusten yhteentoimivuuden testaukseen ilman luottamusrekisterin pystyttämisen ja ylläpitämisen vaatimaa vaivaa ja aikaa.

Teknologioissa ja palveluissa korostuvat helppous, turvallisuus ja skaalautuvuus

Testiverkko perustuu avoimen lähdekoodin Hyperledger Indy -teknologiaan, joka mahdollistaa digitaalisten todisteiden myöntämisen, hallinnan, jakamisen ja varmentamisen. Findynetin ylläpitämän testiverkon käyttämistä helpottaa verkkopohjainen lompakoiden hallintaan luotu portaali. Suorituskyvyn ja vikasietoisuuden takaamiseksi, Testiverkko toimii Microsoft Azure -ympäristössä, joka tarjoaa turvallisen ja luotettavan pilvipalvelun.

Tervetuloa edelläkävijöiden ekosysteemiin!

Päästäksesi käyttämään Testiverkkoa organisaatiosi ei tarvitse olla Findynet Osuuskunnan jäsen, vaan toivotamme testiverkon käyttäjiksi tervetulleeksi myös muut organisaatiot. Findynetin Testiverkkoon liittyminen tarjoaa uniikin tilaisuuden ideoita, testata ja tuotteistaa uusia digitaalista lompakkoa hyödyntäviä palveluita osana edelläkävijöiden ekosysteemiä.

Voit tutustua palveluun tarkemmin täällä tai ottaa suoraan yhteyttä tiimiimme (info@findy.fi), niin saatamme sinut vauhdikkaalle matkalle digitaalisten lompakoiden maailmaan!

Lisää kirjoituksia